Hot Stuff band sastavljen je 2.10.2009. godine od vrhunskih glazbenika s dugogodišnjim iskustvom.  S obzirom na to da smo band koji najčešće sviramo svadbe, repertoar je šarolik i neprestano ga nadopunjujemo s hitovima domaćih i stranih top lista. Trudimo se držati korak s modernim zbivanjima na radio sceni pa tako sviramo širok spektar žanrova (pop, rock, ex-yu, zabavna glazba, tamburaške, dalmatinska i starogradske, dance te najnoviji domaći i strani hitovi). Pretežno gažiramo i sviramo svadbe, a povremeno nas se može vidjeti i na velikim binama.

Članovi

VEDRAN JAGODIC – frontman, akustična gitara, bassprim
WALTER BAČAK – električna gitara, klasična gitara
JOZO BREKALO – bass
MARKO LOVRIĆ – bubnjevi
ŽELIMIR MATIĆ – klavijature, bassprim

Osim standardnih instrumenata koje članovi banda sviraju i tamburaške instrumente uz mnogobrojne gaže, uskoro planiramo uvesti u ponudu i tamburaške instrumente, show program s tamburama, Elvis Presley te Soulfingers show program i disco 70-ih godina prošlog stoljeća.

Glazbena ponuda za mladence

Ako želite kvalitetan i zabavan način vođenja svadbe, kao i kvalitetan zvuk te vizualne efekte, za vas imamo spremnu posebnu ponudu za mladence i vjenčanja. U dogovoru s mladencima razvijamo poseban program za njihovo vjenčanje kako bi mladence rasteretili od dodatnih briga. Više o našoj glazbenoj ponudi za vjenčanja saznajte ovdje.